21.6.12

Πείτε μας γιατί θέλετε να κόψετε το κάπνισμα και κερδίστε μια θεραπεία διακοπής καπνίσματος με την επαναστατική μέθοδο Luxomed!


Γράψτε μας σε σχόλιο στην σελίδα μας στο facebook γιατί θέλετε να κόψετε το κάπνισμα, πείτε στους φίλους σας να κάνουν like και κερδίστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία διακοπής καπνίσματος με την επαναστατική μέθοδο Luxomed, αξίας 350€!


Ανεπτυγμένη στην Γαλλία, η μέθοδος LUXOPUNCTURE (lux: το φως) είναι μια αντανακλαστική τεχνική, όπως ο βελονισμός ή το σιάτσου. Χωρίς βελόνα, ούτε λέιζερ ενεργεί γλυκά στα αντανακλαστικά σημεία του σώματος με τη βοήθεια μιας εντελώς ανώδυνης, υπέρυθρης δέσμης φωτός και βοηθά στην άμεση και αποτελεσματική διακοπή του καπνίσματος μέσα σε 3 μόνο συνεδρίες! Οι συνεδρίες δεν εμπεριέχουν κανέναν ιατρικό κίνδυνο, ενώ δεν χορηγείται καμία ουσία ή χάπια. Η επιστημονική μέθοδος LUXOPUNCTURE (φωτοκέντηση) στηρίζεται αποκλειστικά στη φυσιολογία του ανθρώπου. Οι συνεδρίες είναι σχετικά γρήγορες, αφού μια συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά κατά μέσο όρο!

Περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο και το Ινστιτούτο μας, μπορείτε να δείτε εδώ: http://bit.ly/NTWP8H

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό:

1. O διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012, στις 22.00 το βράδυ. Τον διαγωνισμό θα κερδίσει το σχόλιο που θα έχει τα περισσότερα likes!

2. Δεκτά μπορούν να γίνουν μόνο σχόλια που έχουν γίνει στην σελίδα μας στο facebook.

3. Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε τον Ιούλιο είτε τον Σεπτέμβρη του 2012. Το Ινστιτούτο Ολιστικής Υγείας θα επικοινωνήσει με τον νικητή για όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του δώρου.




1 σχόλιο: